Schepen Marc Verhulst uit Olen trekt bij de volgende verkiezingen de provincielijst voor de Open VLD in het distrikt Herentals-Westerlo. Martine Taelman uit Grobbendonk duwt de lijst.

Open Vld trekt in het kiesdistrict Herentals-Westerlo met Marc Verhulst als lijsttrekker naar de provincieraadsverkiezingen op 14 oktober. Marc Verhulst is 51 jaar en 1e schepen in Olen. De lijst zal geduwd worden door Senator Martine Taelman.

De lijst bevat veel nieuwe gezichten. Zo staan Ann Van Den Bosch uit Hulshout op de tweede plaats en Tom Ryken, de Open Vld-voorzitter van Herentals op plaats 3. Plaatsen 4 en 5 zijn voorbehouden voor jonge kandidaten met Charlotte Brosius (21) uit Kasterlee op plaats 4 en Philippe Cuylaerts (28)uit Herentals op plaats 5. René Heyns uit Laakdal neemt de zesde plaats voor zijn rekening.

De volledige lijst :
1. Marc Verhulst
2. Ann Van Den Bosch
3. Tom Ryken
4. Charlotte Brosius
5. Philippe Cuylaerts
6. René Heyns
7. Martine Taelman

“Met deze veelzijdige lijst ga ik vol vertrouwen naar de verkiezingen van 14 oktober”, stelt lijsttrekker Marc Verhulst, “Het enthousiasme van deze nieuwe en jonge kandidaten zal de provincieraadsverkiezingen een nieuwe dynamiek geven.”